קולות מן השמיים שרים נוסטלגיה ● גלריית תמונות

קולות מן השמיים

ביום שני האחרון התקיים מופע 'שרים נוסטלגיה' עם מקהלת 'קולות מן השמיים' באולם שרת פתח תקוה בשיתוף עם האגף לתרבות תורנית שבניהולו של מר שמואל זלצר.

במופע השתתפו מקהלת "קולות מן השמיים ", תזמורות הקאמרית "קולות מן השמיים" ותלמידי בית הספר "מלאכים" למוזיקה יהודית בניהולו של רפי ביטון שנמצאת במתחם אוניברסיטת בר אילן.

בערב שולבו ניגונים חסידיים יחד עם נגוני המחזמרים, והשירה הישראלית. על הפקת הערב היו אחראים רפי ביטון- ניהול מוזיקלי וניצוח את הערב הפיק מיקי רוזנבאום.

גלריית תמונות, צילוםמים: שלום שטימלר.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←