אורח? התמלילן והמלחין שמואל יונה, עכשיו גם זמר!

שמואל יונה

שמואל יונה הידוע כמלחין ותמלילן שאחראי ללהיטים לא מעטים 'יתגדל ויתקדש', 'מלאכים' 'פסגת העולם' ואחרים, החליט כעת לשנות כיוון ולהתחיל להוציא שירים גם בקולו שלו.

הסינגל הראשון באווירה אתנית מיוחדת נקרא 'אורח' והמעניין הוא שסגנון זה של שמואל, לא הכרנו בשיריו הקודמים. המעבד הוא הגיטריסט נחמן הלביץ מהרכבו של המוסיקאי והזמר שולי רנד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/11/shmuelyona-oreach.mp3|titles=שמואל יונה – אורח]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון & אהרלע סאמעט – ״המלמד תורה״

לקראת שבת מתן תורה, הזמרים אבי אילסון ואהרלע סאמעט משחררים דואט חדש וסוחף בשם ״המלמד תורה״ יחד עם מקהלת נגינה, חיבור מיוחד בין שמחה מוזיקלית עמוקה לתוכן רוחני מרגש.

להאזנה ←