מאיר הלוי אשל חוזר לגיטרות: גיטרה יהודית 5

מאיר הלוי אשל - גיטרה יהודית 5

אחרי הפוגה קלה לטובה סדרות מקבילות של ניגונים חסידיים בעיבודי נשיפה וכינור, חוזר המעבד המוסיקלי מאיר הלוי אשל להפיק אלבום נוסף בסדרת הדגל שלו – גיטרה יהודית. באלבום החדש והחמישי במספר, נמצאים כמו בקודמיו: אסופת נעימות נשמה בביצוע גיטרות אקוסטיות, כשרפרטואר השירים באלבום נע בין החדש לישן ומשלב בין הקנקן ליין כאחד.

בין הניגונים באלבום ניתן למצוא את 'כי הרבית' של אברהם פריד, 'בירושלים תנוחמו' של מרדכי בן דוד, 'שאי סביב' של הרב הלל פלאי, 'ועיננו תראינה' של ר' שלמה קרליבך, מנגינת 'כנר על הגג' ואחרים – כולם בעיבודים אקוסטיים רגועים ונעימים לאוזן.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'כי הרבית' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/11/eshel-ki-hirbira.mp3|titles=מאיר הלוי אשל – כי הרבית]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בנוסח גרין: אברימי רוט עם "ברכת החודש"

טעימה מיוחדת מתוך הפרוייקט: 'ברכת החודש' בלחן חדש של המלחין האגדי יוסי גרין לרגעים המרגשים בהם אנו עומדים ומקבלים את פני החודש הבא עלינו לטובה, בעיבודו וניצוחו של שרוליק הרשטיק

להאזנה ←
שירים חסידיים

גד אלבז ואבישי אשל בדואט חדש: “תקוות”

שני כוכבים מהבולטים במוזיקה הים־תיכונית, גד אלבז ואבישי אשל, מאחדים כוחות לראשונה ומשיקים את “תקוות” – שיר פופ קייצי, תוסס ומלא אמונה.

להאזנה ←