להקת איילת השחר עם סינגל חדש: שיר לגשם ראשון

איילת השחר - שיר לגשם הראשון

חברי להקת איילת השחר הינם מוסיקאים פעילים, המעורבים בפרוייקטים מוסיקליים שונים, והפקות מוסיקליות שאינם מתחום האירועים. מזה זמן רב, שהם מחפשים נקודות השקה בין עולם היצירה שלהם כמוסיקאים עצמאיים, לבין החברות המשותפת והעבודה יחד כתזמורת חתונות.

את השיר כתב והלחין בני שוורץ, גיטריסט הלהקה, באופן די ספונטני, בזמן שירד הגשם הראשון של השנה שעברה. עם הגעתו המחודשת של החורף, עלה הרעיון להוציאו כסינגל, והרי הוא מוגש לפניכם. הסולן בשיר הוא אלרון זבטני.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/ayelet-ShirLageshemHarishon.mp3|titles=איילת השחר – שיר לגשם הראשון]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

משאיר את החשבונות בצד: אייל בוגט 'רוצה רק אותך' 

"רוצה רק אותך", הסינגל החדש של אייל בוגט, התחיל בכלל מניגון שהוא שר כבר שנים בזמן לימוד הגמרא. משם נולדו המילים, הלחן, והשיר שהתפתח תוך כדי העבודה באולפן. את השיר עיבד והפיק דוד איכילביץ'

להאזנה ←