להקת איילת השחר עם סינגל חדש: שיר לגשם ראשון

איילת השחר - שיר לגשם הראשון

חברי להקת איילת השחר הינם מוסיקאים פעילים, המעורבים בפרוייקטים מוסיקליים שונים, והפקות מוסיקליות שאינם מתחום האירועים. מזה זמן רב, שהם מחפשים נקודות השקה בין עולם היצירה שלהם כמוסיקאים עצמאיים, לבין החברות המשותפת והעבודה יחד כתזמורת חתונות.

את השיר כתב והלחין בני שוורץ, גיטריסט הלהקה, באופן די ספונטני, בזמן שירד הגשם הראשון של השנה שעברה. עם הגעתו המחודשת של החורף, עלה הרעיון להוציאו כסינגל, והרי הוא מוגש לפניכם. הסולן בשיר הוא אלרון זבטני.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/ayelet-ShirLageshemHarishon.mp3|titles=איילת השחר – שיר לגשם הראשון]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←