מידד טסה לקראת אלבום שישי: כל מה שאני

מידד טסה - כל מה שאני

הזמר המוערך והאהוב מידד טסה חגג השבוע יום הולדת 18, סביב חגיגת יום ההולדת וחג החנוכה הוא משחרר סינגל קצבי 'כל מה שאני' המעביר מסר שאין פחד, צועד קדימה ויודע תמיד שאני איתך בורא עולם.

זהו הסינגל החמישי והאחרון מתוך האלבום החדש שיקרא 'אתה המלך' שיצא לאחר חג החנוכה. האלבום יכלול 10 רצועות ים תיכוניות בהפקה מוזיקלית מושקעת.

מילים ולחן: שרון אבילחק, עיבוד: דורון אלימלך.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/meidadtasa-kolma.mp3|titles=מידד טסה – כל מה שאני]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←