שבת ויום טוב בחוסט: אלבום חסידי חדש

שבת ויום טוב בחוסט

שוחרי הנגינה החסידית בישראל ובתפוצות, יקבלו בשמחה את הדיסק החדש של חצר חוסט, שבת ויו"ט בחוסט. לאחר שנים רבות סופסוף, יוצא לאור אלבום עם מיטב ניגוני החסידות כולל העתיקים ביותר שלא הוקלטו מעולם.

12 הרצועות כוללות מלחניו של כ"ק מרן האדמו"ר שליט"א וכן ניגוני שמחה, התעלות, התעוררות ודביקות שהולחנו לפני עשרות שנים. 'אני מאמין', למשל, הולחן לפני כיובל ומוקלט רק עתה.

על ההפקה הגרנדיוזית הופקד המעבד והמפיק ר' יצחק שור, מאולפני "שיר" באשדוד בשיתוף פעולה עם הזמרים המפורסמים ר' אברימי מושקוביץ ור' שלמה וינד. על המיקסים והעריכה הדיגיטלית הופקד יניב בלאס, אולפני בלאס, אלעד.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'בורא עולם' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/bore_olam_chust1.mp3|titles=חוסט – בורא עולם]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

באווירת החג: מרדכי שפירא משיק את סינגל חדש – "אש"

השיר, הכתוב כולו באווירת החג ובמסר של אור ותקווה, נכתב והולחן על ידי שפירא עצמו. על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקד המעבד והמפיק המוכשר דן קנטר, שיצר יחד עם שפירא המנון חנוכה קצבי

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים אלטר מארח את גדולי הזמר "לחיים חנוכה"

הזמר חיים אלטר יוצא לקריירת סולו, ומשיק קליפ בכורה "לחיים חנוכה" בו הוא מארח צמד שמות מהנחשבים בתעשיית המוזיקה החסידית שמרנית – אהרלע סאמעט וחיים פולק.

להאזנה ←