שבת ויום טוב בחוסט: אלבום חסידי חדש

שבת ויום טוב בחוסט

שוחרי הנגינה החסידית בישראל ובתפוצות, יקבלו בשמחה את הדיסק החדש של חצר חוסט, שבת ויו"ט בחוסט. לאחר שנים רבות סופסוף, יוצא לאור אלבום עם מיטב ניגוני החסידות כולל העתיקים ביותר שלא הוקלטו מעולם.

12 הרצועות כוללות מלחניו של כ"ק מרן האדמו"ר שליט"א וכן ניגוני שמחה, התעלות, התעוררות ודביקות שהולחנו לפני עשרות שנים. 'אני מאמין', למשל, הולחן לפני כיובל ומוקלט רק עתה.

על ההפקה הגרנדיוזית הופקד המעבד והמפיק ר' יצחק שור, מאולפני "שיר" באשדוד בשיתוף פעולה עם הזמרים המפורסמים ר' אברימי מושקוביץ ור' שלמה וינד. על המיקסים והעריכה הדיגיטלית הופקד יניב בלאס, אולפני בלאס, אלעד.

הפצה: גרינטק.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'בורא עולם' מתוך האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2011/12/bore_olam_chust1.mp3|titles=חוסט – בורא עולם]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←