"מארשים וחזנות" – חזנות בשילוב נעימות לכת ומארשים חסידיים

"מארשים וחזנות" – חזנות בשילוב נעימות לכת ומארשים חסידיים, השניה בסדרת ההפקות החדשות של האגף לתרבות תורנית בעירית פתח תקווה, תועלה לקראת סוף החודש בהיכל התרבות העירוני.

על במת ההיכל יופיעו החזנים העולמיים בן ציון מילר שיגיע במיוחד מארה"ב, החזן העולמי דוד וינבך והזמר החסידי אברימי רוט, ולצידם למעלה מ 100- משתתפים. את הערב תלווה תזמורת כלי הנשיפה של הקונסרבטוריון פתח תקווה, בת 40 נגנים, ושלוש מקהלות: מקהלת החזנים 'שפתי גנים', מקהלות הילדים 'שירת המלאכים' ומקהלת פרחי פתח תקווה. המנהל והמנצח מוסיקלי של הערב כולו הוא אבי ברק.

שמואל זלצר מנהל האגף לתרבות תורנית, מסר כי יחודו של קונצרט זה הוא במופע של קטעי חזנות בשילוב נעימות לכת ומארשים חסידיים. לדבריו, מטרת האירוע היא לקרב ולהאהיב קהלים חדשים למוסיקה היהודית. בערב יושמעו יצירות אהובות ומיוחדות ממיטב המארשים מחצרות החסידים כמו מארש בעל שם טוב, הפיוט 'אין קצבה' של מודז'יץ בביצועם כל המשתתפים ועוד.

המופע יתקיים אי"ה ביום שני, כ"ה טבת תש"ע בשעה 20:00 בהיכל התרבות פתח תקווה – רח' המכבים 5. כרטיסים: 03-9125222.

דוד וינבך בן ציון מילר אברמי רוט

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←