מוישי רוט והמנגנים שימחו את ראש עיריית בית שמש

אבי בן ישראל ותזמורת המנגנים

ביום ראשון האחרון העיר בית-שמש שמה בצד לכמה שעות טובות את המחלוקות וההפגנות, בכדי לשמח ולשמוח עם ראש העיר ר' משה אבוטבול הי"ו, שחיתן את בתו באולמי "אמרלד" שבפאתי העיר.

רבנים, אישי ציבור והשמנה וסולתה של העסקונה החרדית באו לאחל מזל טוב, ועל הדרך חזקו ותמכו בראש העיר שנמצא בעיצומה של מערכה ציבורית לא פשוטה.

על הצד האמנותי של האירוע הופקדו: מוישי רוט ותזמורת 'המנגנים' ששימחו והקפיצו את מאות המוזמנים. כשאליהם מצטרפים בסלסולים מידד טסה, אבי בן-ישראל, שאול חיון ועוד שורה ארוכה של אמנים.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←