נחת מתחנן לה' בסינגל שלישי: יהיו לרצון

נחת - יהיו לרצון

בעת רצון או בעיתות מצוקה, תמיד נהגו בני ישראל להתפלל לריבונו של עולם ולבקש עזרה, תקווה ונחת, לא זו בלבד אלא ששלוש פעמים ביום מבקשים אנו שישמע תפילותינו: "יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה' צורי וגואלי".

עם המסר הזה מגיע שלומי קאופמן שמגיש לנו סינגל שלישי לכוכב העולה נחת (באלדינגר). קאופמן הלחין את שיר בעצמו ואילו את המילים כתב זאבי קאופמן (יש קשר?).

זהו סינגל שלישי של נחת, וגם אותו הוא מחלק חינם לכל דכפין באתר שלו @ NACHASMUSIC.COM, בתפילה לקב"ה שישמע תפילותינו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/01/NACHAS_Yeheyu.mp3|titles=נחת – יהיו לרצון]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←