מרדכי בן דוד בישיבת אש התורה: עומדות היו רגלינו

מרדכי בן דוד - עומדות היו רגלינו

לא כל בחור שזוכה להקים בית בישראל, זוכה גם שגדול הזמר החסידי מרדכי בן דוד יקליט שיר חדש לכבודו, ולא זו בלבד – אלא שגם יגיע ארצה במיוחד ויבצע את השיר במהלך שמחת החתונה.

אחד מאותם ברי מזל הוא נתנאל כהן, תלמיד ישיבת אש התורה בירושלים, הצופה על פני הכותל המערבי והר הבית. השיר 'עומדות היו רגלינו בשערייך ירושלים' אותו הלחין מרדכי בן דוד בעצמו – התאים במיוחד לבחור וישיבתו. על הנגינה והעיבודים ניצח אבי דרור, כשעל ההפקה ישראל לובין.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/01/mbd-omdot.mp3|titles=מרדכי בן דוד – עומדות היו רגלינו]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר מציג גרסה ווקאלית ל"רחל מבכה על בניה"

איש המוזיקה היהודית ממיאמי, הזמר והיוצר ארי פרייזר, משחרר גרסה ווקאלית חדשה ומרגשת לשיר הקלאסי "רחל מבכה על בניה", המבוסס על הפסוק "קול ברמה נשמע", ללחנו הנצחי של רבי חיים בנט.

להאזנה ←