לחיים הפקות מג'נגלים: עוז והדר השליח לנחת רוח!

ממלכת התורה - עוז והדר

כך זה נשמע כש'לחיים' ו'עוז והדר' חוברים להקדים את ההכנות לסיום הש"ס עם ניגוני מירון: ג'ינגל ענק עם מיטב האמנים.

כשהמוני בית ישראל עושים דרכם בואכה מירונה, ב'לחיים' ו'עוז והדר' חושבים כבר שני צעדים קדימה. ג'ינגל ענק אודות מפעל התורה העולמי 'עוז והדר' רואה אור לקראת סיום הש"ס העומד להתקיים בעוד פחות משלושה חודשים.

בג'ינגל נוטלים חלק מיטב האמנים מבית 'לחיים' – בית היוצר של המוזיקה החסידית הגדול בתבל. את המילים כתב, איך לא, הרב יוסף משה כהנא, כסולנים משמשים יענקי דסקל וילד הפלא בערי קרויס כאשר מלווים אותם מקהלת 'לחיים' הנרחבת יחד עם מקהלת הילדים 'פרחי לחיים'.

הפתעת הג'ינגל באה ללא ספק בסיומו, כאשר הניגון המירוני האהוב עולה ומסתלסל עם קולו של הקלרינט המיטיב לבטא את המסר. הקשיבו עד הסוף!

לחצו PLAY להאזנה לג'ינגל[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/05/lchaim-ozvehadar.mp3|titles=לחיים – עוז והדר]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←