קראתי בכל לב – אסף שפר בשיר תפילה ותחינה

אסף שפר - קראתי בכל לב

זמר החתונות אסף שפר בסינגל תפילה ותחינה לקראת הימים הנוראים. 'קראתי בכל לב' הוא נקרא ומדובר בסינגל רביעי מתוך אלבום הבכורה שבדרך. השיר יוצא בעיצומם של ימי הסליחות ומעורר לתשובה עם המון רגש ועוצמה, מילים שיוצאות מהכתוב ונכנסות ללב.

השיר משלב לחן נוגע, עטוף בעיבוד מקצועי של עמי כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/09/shefer-karati.mp3|titles=אסף שפר – קראתי בכל לב]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←