אריק שחר בשיר של אופטימיות ואמונה: מחשבה טובה

אריק שחר

אריק שחר הוא מוסיקאי גיטריסט ויוצר. לפני שחזר בתשובה היה אריק חבר בלהקת 'אבטיפוס' ובגלגול הקודם של 'החברים של נטאשה'. לאחר חזרתו בתשובה הופיע רבות עם תזמורות חסידיות מהשורה הראשונה והמשיך ליצור מוסיקה עצמאית מקורית משלו. אריק הוציא בעבר שני אלבומים אינסטרומנטלים בסיגנון פיוז'ן, ג'אז, שהופצו בעיקר בחו"ל ע"י חברת התקליטים הבריטית 'String Jazz'.

כעת מסיים אריק את העבודות על אלבום שירים ראשון, אותו הלחין, עיבד והפיק בעצמו. האלבום יהיה מאד מגוון מוסיקלית, כשאריק משתף פעולה בחלק מהשירים עם הכותב והיוצר יגאל מוכתר.

הסינגל הראשון מתוך האלבום שבדרך הוא השיר 'מחשבה טובה' שנכתב והולחן ע"י יגאל ואריק, והוא מדבר על מחשבה חיובית, אופטימיות ואמונה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/12/arikshachar-machshava.mp3|titles=אריק שחר – מחשבה טובה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←