לכבוד פדיון הבן: שלמה טויסיג מבשר בשורות טובות

שלמה טויסיג - בשורות טובות

חנניה גולדנברג תמיד היה מזוהה עם עולם החסד והיה מעורה עם תעשיית המוסיקה החסידית, במיוחד עם הזמרים שלומי גרטנר ושלמה טויסיג וכן המפיקים גרשי מושקוביץ ויוסי טיברג (טים הפקות).

לרגל שמחת פדיון הבן של בנו הקטן שלומי, הנפיקו החברים סינגל חדש – בשורות טובות. הלחן לשיר הוא של פינקי וובער ועל הביצוע הופקד חברו הטוב, שלמה טויסיג שאך לא מזמן הוציא את אלבומו השני 'טויסיג 2'. על ההפקה גרשי מושקוביץ ומה שנשאר לנו לאחל זה רק מזל טוב ובשורות טובות!

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/01/ShloimeTaussig-BesoirosToivos.mp3|titles=שלמה טויסיג – בשורות טובות]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

בין סערות החיים לאמונה: דניאל יטיב משיק את ״לגעת בשמיים״

הזמר והיוצר דניאל יטיב משיק סינגל חדש בשם ״לגעת בשמיים״, שיר אישי ומלא אמונה על השאיפה להתקרב לבורא עולם, להתמודד עם אתגרי החיים ולזכור שגם ברגעים המורכבים ביותר תמיד יש מקום לתקווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי בסינגל מרגש ומפתיע: "בוכה איתך"

החידוש הנוקב של הסינגל החדש, "בוכה איתך": הנטייה הטבעית שלנו היא לחשוב שהשם רוצה אותנו רק כשאנחנו חזקים, מתקדמים ו"מתקנים". לוי שובר את התפיסה הזו בדיוק בפזמון – "הוא צריך אותך, הוא רוצה אותך – כמו שאתה עכשיו, בוכה איתך עכשיו".

להאזנה ←