פורים: הקינדרלך בסינגל וקליפ חדש לכבוד המן הרשע

פורים עם הקינדרלך

לכבוד ראש חודש אדר וחג הפורים, להקת הקינדרלך משחררים סינגל וקליפ חדש 'המן הרשע'. מילות השיר לקוחות מתוך מגילת אסתר, ללחן קצבי של איצי ברי והפקה מוזיקלית משותפת של איצי ברי ואלי כהן.

הקליפ לסינגל החדש צולם באווירת חג הפורים, ילדי הלהקה מחופשים ומאופרים, עם כירכרות עגלות וסוסים, ברחובות בני ברק. בצילומי הקליפ מתארחים הזמר איציק דדיה בתפקיד ששי והכנר הבינלאומי דניאל אהביאל בתפקיד שמעיה האבטליוני.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←