שאולי אטיאס במסר נפלא לתקופת האבלות: אחינו

שאולי - אחינו - ווקאלי

מזה ארבע שנים, הזמר והיוצר שאולי אטיאס מביא סאונד חדשני ומיוחד לחובבי המוסיקה היהודית באשר הם. הוא הוציא את אלבום הבכורה שלו שנקרא /שמחה בליבי' ושלושה סינגלים שיצאו מאז, 'והיא שעמדה', 'אהבת אותנו' ו'כי לה' המלוכה' בנוסף שאולי התארח גם בסינגל 'שבתי' שהולחן על ידי חברו אברהם פינקלשטיין.
בימים אלו נכנס שאולי גם לעולם המוסיקה הווקאלית בשיר החדש 'אחינו' שמולחן ומושר על ידו. השיר נכתב לפני יותר מעשר שנים והוא אחד האהובים על חבריו ומשפחתו של שאולי.

כאשר נשאל מדוע השיר החדש שוחרר בימי הספירה ענה שאולי, "בחלק הראשון של הספירה אנו לא מאזינים למוזיקה בגלל תלמידי רבי עקיבא שמתו, הסיבה לפטירתם היא שלא נהגו כבוד זה בזה, אני חושב שהמילים 'אחינו' שעוסקות בביחד שלנו הם מסר נפלא לתקופת אבלות זו". כמו ביצירות המופת הקודמות שלו השיר הולחן עובד הופק ובוצע על ידי שאולי עצמו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/04/SHAULI-AcheinuAcapella.mp3|titles=שאולי – אחינו – ווקאלי]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←
שירים חסידיים

"הייליג" – יוסי פריד מארח את מוטי גולדמן 

הזמר והיוצר יוסי פריד, מארח את מוטי גולדמן לסינגל קליפ מרגש, יחד עם מקהלת קאפלה ומקהלת הילדים זינגערליך. העיבוד וההפקה המוזיקלית של מוישי כהנא.

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל עוצמתי: 'תדליק לי נר' 

'תדליק לי נר' הוא שיר חשוף ונוגע, שעוסק במתח הפנימי שבין אמונה, בחירה ויושר עצמי. זהו וידוי כנה של אדם שמבין מה נכון עבורו, אך מתקשה תמיד להיות נאמן לעצמו עד הסוף

להאזנה ←