האבא פייטן, הבן שר רוק ששון ושמחה

אלי ציון - ששון ושמחה

הכירו את הזמר אלי ציון, שאביו הוא החזן והפייטן הבינלאומי ציון יחזקאל ששימש במשך שנים כחזן קבוע בביתו הרב עובדיה, עד שעבר להתגורר ולגדל את ילדיו בארצות הברית. כשמגיע מידי פעם לישראל, תמיד מוזמן לחזן בבית הרב.

בנו אלי בן ה24 התחבר אל הקצב הרוק והרגאיי שבמוזיקה. למרות שבילדתו הקליט עם אביו מספר יצירות פיוט, כעת הוא משיק סינגל בכורה וקצבי – 'ששון ושמחה' מתוך אלבום אולפן שמחציתו יופק מוזיקלית עם יוצרים מחו"ל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/04/elitzion-sadon.mp3|titles=אלי ציון – ששון ושמחה]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

“מי שאתה” – סנדי דינקל בלהיט עם מסר עוצמתי

השיר מדבר בגובה העיניים וקולע למאבק היומיומי המוכר לכולנו – התחושה המעיקה שאנחנו לא מספיק, ושהחיים דורשים מאיתנו להשתנות ללא הרף. במקום זה מציע סנדי להיות "מי שאתה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

איציק אשל משיק סינגל חדש: “להבות”

הזמר איציק אשל משיק סינגל חדש בשם “להבות”, שיר מרגש ועוצמתי המבטא את החיפוש הפנימי של האדם בחיבור שבין ארץ לשמים והניצוץ שממשיך לבעור גם ברגעים של ריקנות ואתגר.

להאזנה ←