גידי דבוש חוזר אל ימי הילדות ומוציא שיר

גידי דבוש - ילד

גידי דבוש, הוא זמר ויוצר, אבל לא רק, הוא גם ובעיקר מוביל דרך ומעביר סדנאות טיפוליות להעצמה בשם "שקוף". גידי, שחווה בחייו לא מעט חיפושים רוחניים בעצמו, מסייע למשתתפים בסדנא, להקשיב לעצמם ולמצוא את הייחודיות שבהם.

אחרי עשור שנים שלא נגע במוסיקה, הוא חוזר עם אלבום סולו ראשון, 'הכל ברצון', ומוציא סינגל שני מתוכו, בשם 'ילד'. השיר הוא מעין 'שיחת עידוד' בין האדם לנקודת התמימות שבו, בין הרצונות החבויים שלו למימושם.

הסדנא וגידי, הפכו לגורם משמעותי בחייהם של אלפי אנשים. דרך השירה, השיחות והדמעות, נרקמה חברות אמיתית, דרכה נחשף גם גידי להגשמת חלום ישן ודחפה אותו, לאחר עשור, לשוב ליצירה המוסיקלית ולעבוד על אלבום סולו.

"והשיר, שליבך סתם שר, אף פעם לא נגמר, הוא תמיד נשאר, והקול שזועק בך, הוא עוד ישמע, הוא עוד ישמע" – מילים ולחנים: גידי דבוש I הפקה מוסיקלית: עמית יצחק ושמוליק דניאל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר [audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/08/gididabush-yeled.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ניגון לשבת קודש עם יוסי ויינר ושרגא פראנק

ניגון לשבת קודש הוא ניגון עתיק ומיוחד בעיבוד שכולו רגש וטוהר של הגיטריסט המוכשר יוסי ויינר, שמלווה בנגינתו המרגשת והיהודית של אמן הקלרינט שרגא פראנק.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד בן ארזה משיק סינגל חדש: “תְּהִלִּים"

במהלך השיר מציג דוד את הזוית האישית שלו ל"תהילים" כמקור כוח שמלווה אותו ברגעים של שבירה והצפה: “בימים הארוכים העצובים קורא פסוקים… בלילות השבורים כותב שירים וזה עוזר לי”.

להאזנה ←