בסוכות מתחדשים בחברון עם יעקב שוואקי וחברים

הנכנסים בלילות אלול ותשרי למערת המכפלה עומדים נדהמים: אולמות המערה הומים מתפללים האומרים סליחות בנוסחים מגוונים, בלבוש מודרני וחסידי, אזרחים וחיילים, נשים וגברים, נוער ומבוגרים, קהל רב ומגוון, המגיע מכל תפוצות הארץ וחו"ל להתפלל על קברי אבות ואמהות.

המראה המפעים הזה מהוה סיכום לקיץ מיוחד שהתרחש השנה בחברון, שהחל במופע מרהיב של עמיר בניון, כוכב הזמר הישראלי, המשיך במופע סליחות מרגש של אברהם פריד, הזמר החסידי הבינלאומי, ויגיע לשיא נוסף בחול המועד סוכות בהופעת ענק הזמר החסידי יעקב שוואקי, שאחד משיריו הידועים והמרגשים ביותר הוא "טאטע טאטע" – אבא אבא, המספר על תפילה מעומק הלב במערת המכפלה.

בנוסף יופיעו גדולי ומובילי הזמר היהודי החסידי והמזרחי – שלמה כ"ץ, מנדי ג'רופי, ישי לפידות ומועצת השירה היהודית, יניב בן משיח, מתי שריקי, משה מור, פרחי ישראל, והתאומים יעקב ויוסף בן שבת. את המופע ינחה קובי סלע.

רשמו לפניכם: יום שני, י"ט תשרי, ד' דחוהמ"ס תשע"ד החל משעה 12:00 ברחבת מערת המכפלה בחברון.

סוכות תשעד בחברון

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←