בית ספר לנבואה – אלבום בכורה מתגבש בעזרתכם

בית ספר לנבואה

במשך השנה האחרונה אדם פז, אברך מישיבת שעלבים, עבד על אלבום בכורה עם הרכב שהקים בשם "בית ספר לנבואה". האלבום מביא מצד אחד חוצפה ותעוזה מוזיקלית בסגנון רוקנרול, ומצד שני הרבה כנות אמונית ודיבורים עם אלוקים.

על מנת לקדם את הוצאת האלבום, פתחו "בית ספר לנבואה" דף באתר "הדסטרט" שם ניתן לרכוש את הדיסק עוד בטרם יצא לאור ובכך להבטיח את יציאתו. מטרת הפרוייקט להרים את התרבות הישראלית לקומה אמונית נעלית יותר, הצלחת הפרוייקט ויציאת האלבום תלויים במידה רבה בהירתמות וברצון הטוב של אנשים לשתף ולהרחיב מעגלים.

נשארו עוד כשבועיים עד סיום הפרוייקט. מוזמנים להצטרף.
http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=11995&lan=he-IL

לחצו PLAY להאזנה לטעימות מתוך האלבום שבדרך

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←