האסק 22 לובש פנים חדשות: יעקב שוואקי Live in New York

האסק 22 - יעקב שוואקי

בימים אלה מגיע ארצה האלבום הכפול לשמיעה של מופע האסק ה-22. מדובר כמובן בהקלטה מקצועית של המופע אשתקד בו הופיעו גדולי הזמר החסידי: יעקב שוואקי, יהודה גרין, דוד גבאי, ברוך לוין והחזן יצחק מאיר הלפגוט.

בחברת גל-פז שהביאה ארצה את האלבום בחרו להצניע את העובדה שמדובר במופע של האסק והפנו את הזרקור לעבר יעקב שוואקי – הכוכב הראשי של האירוע, ובחרו לקרוא לאלבום יעקב שוואקי Live in New York.

במופע השתתף בהופעת אורח אייבי רוטנברג עם שיר חדש – "מי כעמך ישראל" שמבצע כמובן יעקב שוואקי.

הפצה: גל-פז.

לחצו PLAY להאזנה לשירו של יעקב שוואקי 'לשם שמיים' מתוך האלבום
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/hasc22-YaakovShwekey-LeShaim.mp3]

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה טישלר מציג את "מי לי" אלבום חדש ומסקרן

משה טישלר מתאחד עם המפיק נחום לויטן לאלבום "מי לי", אלבום פורץ דרך הכולל 14 שירים בלתי נשכחים, הפקה עשירה וכמה מביצועי הווקאל המדהימים ביותר שלו עד כה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסי גרין ומנדי ווארש בדואט שכולו "אהבת ישראל"

שיתוף פעולה חדש מבית פרויקט המוזיקה הענק והאהוב "תודה לך השם". הפעם מתארח המלחין החסידי האגדי, יוסי גרין, יחד עם הזמר האהוב מנדי ווראש לשיר שהלחינו וכתבו יחד עם אנשי "תודה לך השם"

להאזנה ←