פרסום ראשון: פסטיבל חדא כנישתא חוזר ובגדול!

חדא כנישתא הינו פסטיבל ייחודי, שהוקם במיוחד על מנת ליצור במה ראויה ומכובדת למוסיקה היהודית המתחדשת, מוזיקה מהסוג שכולנו אוהבים ומכירים- אך נידמה שאיננה מקבלת את הבמה הראויה לה.

שוק צבעוני הכולל בית קפה, דוכני אוכל כשר למהדרין, ספרים, לבוש, ותכשיטים יופעל במהלך כל האירוע. אנו מזמינים אתכם לבא ולהשתתף בכנישתא, ליהנות מהמוזיקה ומהחברה הטובים ביותר, ובו בזמן להעביר מסר לעולם כולו. המהפכה התרבותית בישראל התחילה. היא קוראת כאן ועכשיו.

פתיחת השערים בע"ה בשעה 10:30. משעת הפתיחה תופעל במת יום במדשאה מוצלת, וכן הפעלות לילדים. יופיעו: שיבי קלר, רואי לוי (שוטי הנבואה) ופיטום הקטורת, סיני תור, גידי דבוש והרב ארז משה דורון.

החל מהשעה 19:00 בבמה המרכזית יופיעו בהופעות מלאות: שולי רנד שיארח את קובי אוז (טיפקס), להקת המדרגות, אודי דוידי באלבומו החדש רוחות טובות, מאיר בנאי מארח את שי גבסו, ברי סחרוף ורע מוכיח "אדומי השפתות".

פסטיבל חדא כנישתא

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←