למרות הפסק זמן: בריו חקשור לא מפסיק את השמחה

בריו חקשור - לא נפסיק את השמחה

לאחר שהוציא 3 אלבומי מוזיקה יהודית בחצי עשור האחרון (בהם זכה בפרס אקו׳׳ם על האלבום החסידי האחרון), והודיע לאחרונה על כוונתו לקחת פסק זמן מוזיקלי, מבשר הזמר בריו חקשור (25) כי כצפוי, היה מדובר בגימיק תקשורתי שלא צלח וכמובן אין בכוונתו להפסיק את השמחה.

אל ארסנל להיטיו של הזמר הצעיר מצטרפת כעת שיר נוסף, שנכתב במיוחד למילותיו הקדושות של הבעל שם טוב, ("עצבות נועלת שערי שמיים, תפילה פותחת שערים נעולים, ולשמחה יש כח לשבר את החומות"). גם הפעם בריו הלחין ועיבד את השיר המיוחד, אשר צפוי להקפיץ לכם את השמחה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב ברוך חייט ובנו אליהו חייט בדואט: "עולם חולף"

בחודש אלול, זמן של חשבון נפש והתבוננות, יוצא לאור שיר מרגש – "עולם חולף" בביצוע משותף של הרב ברוך חייט (צ'ייט), ראש ישיבת מערבא, ובנו אליהו חייט, יחד עם מקהלת תלמידי הישיבה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

סינגל חדש לעילי אבידני: "לקפוץ למים"

עילי אבידני, הזמר והיוצר הצעיר מירושלים, מוציא סינגל חדש ומעצים בשם "לקפוץ למים". השיר הקיצי והקצבי, שנכתב והולחן יחד עם אחיו יהונתן אבידני,  מעביר מסר חזק של הגשמה עצמית

להאזנה ←