יידל מגיש: ברוך שלום בלסופסקי – בשבילי נברא העולם

brochsholombishvili

אלבום בכורה מושקע במיוחד לזמר והיוצר, ברוך שלום בלסופסקי, בהפקתו של גדול הזמר החסידי, יידל ורדיגר. המסע לאלבום "בשבילי נברא העולם" נמשך 4 שנים ארוכות, כשכל פרט קטן בהפקה מוקפד ומושקע ברמה הגבוהה ביותר.

ברוך שלום מתגלה כברוך כישרונות, לא רק כזמר מגוון, בעל קול חודר לבבות ובעל יכולות ווקאליות מרשימות, אלא גם כמלחין מגוון, 9 מתוך שירי האלבום הוא הלחין בעצמו. כמו כן, הוא גם אחראי לעיבודים העשירים בשיתוף עם יידל ואיש הסאונד המוכשר, אלי לישנסקי.

בהפקה האיכותית משתתפים מיטב המוזיקאים מהשורה הראשונה בארץ ובארה"ב. המעבד האגדי, משה מונה רוזנבלום, אחראי אף הוא לעיבוד של אחד השירים. הזמר והיוצר אהרן רזאל, אחראי לעיבודי מיתר והמעבד הצעיר והמוכשר, יואלי דיקמן, אחראי לחלק מעיבודי המקהלה.

עם צאת האלבום לחנויות, יוצא מתוכו הסינגל "ויכולו", להיט קצבי המשלב דואט בין ברוך שלום ליידל ורדיגר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←