הזמר המזרחי אליקם בוטה חוזר הביתה בסינגל חדש

אליקם בוטה- חוזר הביתה

כשנה וחצי מאז השיק את אלבום הביכורים "קול פעמונים", שזכה להצלחה גדולה באמצעי המדיה השונים, הזמר אליקם בוטה ניצב בשורה הראשונה של תעשיית המוסיקה המזרחית הדתית, לצד כוכבי הזמר הוותיקים.

"חוזר הביתה" – הסנונית הראשונה מתוך האלבום השני, עליו עובד בוטה בשנה האחרונה ועד לעצם ימים אלו, עם מיטב השמות בתעשיית המוסיקה בישראל. שמו של השיר מבשר את חזרתו של בוטה אל אולפני ההקלטה, אחרי שתיקה מוסיקלית ארוכה בה התמקד באיסוף קפדני של חומרים, לצד הופעות ואירועים בכל רחבי הארץ עם להקתו.

השיר הינו בלדת חורף חמימה המביעה געגוע לחום והאהבה של הבית והמשפחה. על מילות השיר חתומים עמוס כהן וקטרין ברכה, כשעל הלחן העיבוד וההפקה המוסיקלית אמון המעבד והמפיק המוסיקלי עמוס כהן.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטמן בסינגל קצבי חדש ומחזק – שום דאגה!

אחרי תקופה בה מתנגנים ומרגשים לחניו בסגנונו הייחודי, ולאחר "הלב מנגן" שיצא לפני שנה ושלא מפסיק להתנגן, חוזר חיים אלטמן עם לחן קצבי וסוחף על מילותיו המחזקות של רבי נתן מברסלב.

להאזנה ←