מאיר גרין בסינגל חדש ומרענן: נקודה של אור

מאיר גרין - נקודה של אור

מאיר גרין, בחור ישיבה צעיר בן 22, אמן יוצר עם קול שאי אפשר להתעלם ממנו. חלקכם ראיתם אותו עושה את הגרסה החרדית ל"גולדן בוי" במוצאי שבת בתכנית "הכוכב הבא" והנה יוצא לו סינגל חדש מאלבום הבכורה עליו עובד מאיר בימים אלו.

את המילים כתב יחד עם אחותו מיכל ועל הלחן אמונים ישי ריבו ומאיר גרין.

"מתוך האפילה נגלית לי קרן אור / משום מקום / זה עוטף אותי בחום / וכשהדלת נעולה ואין לאן לחזור / אז אזכור / בסוף תמיד, אבל תמיד יש נקודה של אור"

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←