שהחיינו: אהרון סיטבון עם אלבום ביכורים בגיל שבעים

אהרון סיטבון - שהחיינו

בתחילת העשור השביעי לחייו, משיק הזמר והיוצר אהרון סיטבון את אלבומו הראשון כאדם שומר תורה ומצוות.

סיטבון, השאיר מאחוריו קריירה מפוארת וזוהרת שכללה הופעות, אלבומים, אירוח בערוצי המדיה הגדולים והמובילים, וקהל גדול שהלך אחריו לכל מקום, והפכו אותו לסיפור הצלחה בתעשיית המוסיקה העולמית.

אחרי שלושים שנות שתיקה מוסיקלית, בהן התמקד סיטבון בלימוד התורה, וכשהוא בגיל שבעים. מגיע האלבום הראשון העונה לשם הסימבולי "שהחיינו", אשר מתמצת את תחושותיו של סיטבון עם יציאת האלבום.

על הפקת האלבום, הופקדו הצמד הפורה והמצליח אלי קליין ואיצי ברי. שלוקחים חלק גם במלאכת הכתיבה וההלחנה לצידו של סיטבון, שהלחין את מרבית שירי האלבום, ואת חלקם אף כתב. עשרת שירי האלבום מדלגים בקלילות בין מגוון סגנונות מוסיקליים שיצוקים בתוכן של אמונה, שמחה, ודביקות בקב"ה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

חיים אלטמן בסינגל קצבי חדש ומחזק – שום דאגה!

אחרי תקופה בה מתנגנים ומרגשים לחניו בסגנונו הייחודי, ולאחר "הלב מנגן" שיצא לפני שנה ושלא מפסיק להתנגן, חוזר חיים אלטמן עם לחן קצבי וסוחף על מילותיו המחזקות של רבי נתן מברסלב.

להאזנה ←