"נווה תלאות" – יונתן רזאל לקראת אלבום חדש

יונתן רזאל - נווה תלאות

"נווה תלאות" סינגל ראשון לקראת אלבום חדש של הזמר והיוצר המוערך יונתן רזאל, שמגיע חמש שנים אחרי הצלחת ענק של אלבומו האחרון "בין הצלילים" שהגיע למעמד של אלבום פלטינה וכלל את הלהיטים: "קטנתי", "הגעגוע" ," בין הצלילים", "אשירה", ולאחר זכייתו בפרס שיר השנה מטעם אקו"ם (שנת 2013) ובפרס עידוד היצירה.

האלבום החדש שייצא בחודשים הקרובים יכלול כשנים-עשר שירים את כולם כתב הלחין ועיבד יונתן בעצמו.

על השיר החדש מספר יונתן: "אני זוכר את הרגע בו נולד השיר הזה, בסלון ביתינו בירושלים אחרי שיחת נפש …הציעו לי להסתכל על העולם אחרת. העולם כנווה תלאות. להסתכל על העולם מזווית של מסע, מסע של עליות וירידות אשר בסופו שמחת לב… לא להיות בציפייה מתמדת לשלווה ורוגע, ואז להתאכזב כל הזמן , אלא לחילופין…, להיות מוכן להתמודדות להבין שכל הניסיונות והמכשולים נועדו להביא אותך בסוף למקום גבוהה יותר, ומתוק יותר, ואז תוך כדי שניגנתי את זה לעצמי-חשבתי עלינו, על מצבינו לפעמים – ויצאה לי צעקה : "השקיפה ממעון קדשך…וברך …וברך …".

מלים –הרב יצחק קיאלי ויונתן רזאל (בהשראת מקורות) I לחן -יונתן רזאל I עיבוד והפקה מוסיקאלית – יונתן רזאל ואלון יופה

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←