זמר חדש בנוף המוסיקלי: מאור נוף – האש שלי תוקד

מאור נוף - האש שלי תוקד

לאחר הסינגל 'קראתי בכל לב' שהוציא לקראת יום כיפור שעבר, חוזר הזמר מאור נוף בסינגל חדש ומקפיץ לכבוד ראש השנה והנסיעה הגדולה לרבי נחמן מברסלב באומן – 'האש שלי תוקד'.

מאור נוף (33) זמר ויוצר מנתניה גדל בבית חילוני למהדרין, אך כזה שמכבד תורה ועסוק בגמילות חסדים. אביו היה מוסיקאי שניגן על שלל כלים. החלום שלו היה להיות זמר ולהוציא אלבום, אך נפטר כשמאור היה בן 4, בטרם הספיק להגשים את חלומו.

בכדי להמשיך את דרכו של אביו, מאור התמקצע בתחום המוסיקלי והוציא לאור שני סינגלים והופיע על במות גדולות ונחשבות, אך עם הזמן נוצר בליבו ריקנות ומאור חיפש דרך חדשה שהובילה אותו לעולם התורני. באחת מהופעותיו הכניס את חברו הטוב לחופה והחליט מאז לעשות הפסקה מחיי הלילה.

מאור התחתן וחזר בתשובה ולאחר חמש שנים של שתיקה מוסיקלית, חזר אל המוסיקה. השיר החדש 'האש שלי תוקד' הרואה אור בימים אלה, נכתב מתוך חיבור לתורתו של רבי נחמן מברסלב. "בדור שלנו יש המון עצבות וצריך ללמוד מרבי נחמן איך לעבוד את ה' בשמחה" – אומר מאור.

על ההפקה המוסיקלית של השיר הופקד גלעד מרקוביץ', מומחה לרימיקסים בתעשיית המוסיקה הכללית, ששוקד יחד עם מאור על שירים נוספים הצפויים לראות אור בקרוב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

סינגל שני לאבירם שוקרון: "הלוואי הייתי"

השיר, שיוצא בתזמון מושלם לקראת חודש אלול – זמן של התבוננות פנימה וחשבון נפש, ומביא לידי ביטוי את השאיפה של כולנו בעת הזאת להיות "גרסה טובה יותר ומשופרת של עצמנו", כפי שמסביר שוקרון

להאזנה ←
שירים חסידיים

דניאל אלישע מציג: תפנית בעלילה "היסוד של ר' שלמה"

שיר שמתחיל באווירה מוכרת, כזו שעוטפת אותך בשקט ובחום. ואז, משהו מתהפך – בין צלילי הפזמון מסתתר משפט קטן שישנה את חייך. מילים, לחן והפקה מוסיקלית: אבי שפרונג, בהשראת הרב שלמה קרליבך ע"ה.

להאזנה ←