גד אלבז מארח את ניסים בלאק: לחיים!

גד אלבז וניסים בלאק - לחיים

טיול לא מתוכנן אל חנות עתיקות מקפיץ את גד אלבז, הזמר הפופולרי ביותר בעולם היהודי, אחורה בזמן למאה ה-19 לעיירה יהודית באוקראינה סטייל ״כנר על הגג" רק שבמקרה הזה רב העיירה הוא לא אחר מאשר "ניסים בלאק" הראפר שכבש בסערה את העולם היהודי.

השיר לחיים מקפיץ ומודרני עם ניחוח כלייזמרי ונגיעות אותנטיות של מנגינה יוונית מוכרת שמצלצלת מוכר לכל ישראלי כאשר אריק איינשטיין שר את שיר "השיירה". נשמע ממש כמו עוד להיט בינלאומי וגם נושא האלבום החדש של גד אלבז שהופק מוזיקאלית על ידו ועל ידי המפיק מאור שושן.

הקליפ מתחיל בנסיעה שגרתית של גד אלבז ודני פינקלמן בכבישי ניו יורק כשמאורע לא צפוי גורם לגד להיכנס לחנות עתיקות מסתורית שם הוא עובר אל המאה ה-19 ומתקבל בחום על ידי אנשי העיירה הקסומה ומלאת החיים וחוגגים חתונה יהודית כשרב העיירה המחתן הוא לא אחר מהראפר ניסים בלאק.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אריה רובין בסינגל מעצים חדש: "למה אני?"

הזמר אריה רובין, בסינגל חדש ומעצים בשם "למה אני?", יוצא למסע מוזיקלי ורוחני שמתחיל בדיוק בנקודת המשבר הזו. השיר, שנולד מתוך השראה מסיפורו של משה רבנו מול הסנה הבוער, מזכיר לנו שגם המנהיג הגדול ביותר שאל "מי אנוכי?"

להאזנה ←
שירים חסידיים

מלא רגש: נפתלי חיים במחרוזת שירי חופה

אחרי ההצלחה הגדולה של סינגל הבכורה "אבוד בדרך", משחרר הזמר נפתלי חיים מחרוזת חופה מושקעת, בה משולבות קלאסיקות מרגשות בביצוע מלא רגש ונשמה.

להאזנה ←