המסר המיוחד של ישראל אדרי ומקהלת אשרינו

הזמר המיתולוגי ישראל אדרי, מי שהיה אמון על הלהיט 'אני פוסע' בגרסה הדתית והוציא אלבומים מוצלחים בכל הסגנונות, לא מפסיק להתעסק במה שהוא הכי אוהב: מוסיקה!

במהלך השנים האחרונות משחרר אדרי בקצב איטי שירים אך על כל אחד מהם הוא נותן את כל ליבו, כדוגמת השיר 'דבש'.

כעת חבר ישראל לידידו משכבר הימים, איש החינוך הרב אבי אברהם, שרתם בשנים האחרונות את המוסיקה ככלי לטיפול בנוער בסיכון הנמצאים במסגרות ישיבתיות פרטיות ועירוניות. 

אברהם שכתב את המילים והלחן, לקח את הנערים ממקהלת 'אשרינו' המורכבת מנוער דתי מתמודד המוכר ע"י רשויות הרווחה והקליט איתם את השיר 'תאמין'.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←