חיים דבש באלבום חדש שכולו נוסטלגיה מוסיקלית

דבש, כותב, מלחין, ומפיק בתעשיית המוסיקה. כתב הלחין והפיק למיטב השמות במוסיקה.

דבש החל את דרכו בצעירותו כאשר היה מופיע בעיקר באירועים משפחתיים. בגיל עשרים-ושתיים התחתן והעתיק את מגוריו לניו-יורק, שם הופיע במקומות בילוי ישראליים שם היה מבצע קלאסיקות משנות השישים והשבעים וזכה לכינוי "פרנק סינטרה הישראלי". בשנת תשעים ושבע זכה לחזור בתשובה, בעקבות כך הפסיק לשיר ולהופיע ועשה עלייה לארץ הקודש. והחל לעסוק בהפקת אלבומים וניהול אמנים.

לפני כשנתיים וחצי הוציא סינגל נוסטלגי "נתת לי" שכל כולו הודאה לקב"ה. בעקבות הפידבקים שקיבל מהקהל חובב הנוסטלגיה ובכלל, לקח על עצמו להוציא אלבום מלא בסגנון.

בימים אלו משיק דבש את אלבומו האישי אלבום קלאסיקות ייחודי "רגעי קסם" המכיל שש-עשרה רצועות ממיטב להיטי שנות השישים והשבעים שזכו לביצוע מחודש ומקודש. כשבמלאכת העיבוד וההפקה המוסיקלית נוטלים חלק, יניב בלאס, עמוס כהן, ודוד ביתן.

לחצו להאזנה לשיר 'בואי כלה' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הגרסה הווקאלית של יוסף עבאדי לשירו "רגעים של אושר"

השיר האופטימי המחזק והכובש עם מסר של תודה הכרת הטוב ושמחה ברגעים הקטנים של החיים מקבל חיים חדשים בגרסה ווקאלית תוססת השומרת על הוייב המקורי ומגישה אותו במעטפת קולית עשירה

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט ווקאלי: “דיבור של הלב”

לאחר שהשיר “דיבור של הלב” נגע בלבבות רבים וזכה לאהדה גדולה, הזמר אבי אילסון והיוצר מוטי איידנסון משיקים כעת גרסה ווקאלית מיוחדת ומרגשת לימי ספירת העומר ובין המצרים.

להאזנה ←