נקודה טובה – אלבום בכורה לאמן הלונדוני לוי כהן

שנתיים תמימות של עבודה אינטנסיבית הכוללות איתור להיטים, התאמת מעבדים ושעות אולפן לרוב – מגיעות לסיומן השמח עם השקת האלבום המהפכני "נקודה טובה", אותו הפיק נפתלי שניצלר מארה"ב .

לוי כהן הוא אמן צעיר ומבטיח מאנגליה שאת כשרונו גילה שניצלר לפני כשנתיים, משחרר את אלבום הבכורה שלו שנקרא "נקודה טובה" והוא כולל שילוב של טקסטים מלהיבים, לחנים אנרגטיים ושמחים שחוברו על ידי מגוון כישרונות.

ברשימת המלחינים מצאנו את פינקי וובר, נפתלי שניצלער, הרשי ווינברגר, אודי דמארי, איצי וולדנר, שרולי גרין, ושלישיית הכהנים אושי, לוי ומשה. גם רשימת המעבדים המפארת את האלבום מרשימה במיוחד: משה לאופר, נפתלי שניצלר, אודי דמארי, אלי לקס, איאן פרייטור ורפאל סופר.

הפצה: ניגון.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'מתנה' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי פרייזר עם גרסה מפתיע ל"קדיש"

"קדיש – " אחת התפילות המרגשות והטעונות ביותר ביהדות, הזוכה הפעם ללחן מקורי של פרייזר ולעיבוד קלאבי-אלקטרוני עכשווי ומקפיץ שנוצר יחד עם חברו, המפיק המוזיקלי חגי מזרחי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"אני ישנה וליבי ער" – שי ברוך סלומה בביצוע מרגש לניגון המעורר

נגן הקלרינט שי ברוך סלומה מגיש ביצוע עמוק לקלאסיקה של רבי ברוך בער לייבוביץ' זצ"ל – ניגון שמתאים במיוחד להתעוררות בימי הרחמים והסליחות, אך נוגע בלב לאורך השנה כולה

להאזנה ←