הנני העני ממעש: ישראל שכטר מתכונן לימים הנוראים

שנים ארוכות חלם היוצר ישראל שכטר להלחין את המילים המרטיטות מתוך תפילת מוסף "הנני העני ממעש", מילים המשקפות את התחושה כאשר שליח הציבור ניגש לפני העמוד ומרגיש כי אפס במעשים.

בשנה האחרונה החלום התגשם ההשראה הגיעה ושכטר הצמיד למילים לחן מרתק ומרטיט כאחד. זה היה אך טבעי שאל המלאכה תצורף להקת 'פולקלור' בה שכטר משמש כסולן – להקה מיוחדת ומגוונת כזו שדוגלת בגישור בין עולמות שונים ומחברת בין קהלים שונים.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי אבן חיים & ישי לפידות ב"מסיבת חנוכה"

המוזיקאי ישי אבן חיים והזמר ישי לפידות רקחו ״ממתק מוזיקאלי״ מתוק וסוער לחג החנוכה – ׳מסיבת חנוכה׳ עם כל השירים המוכרים והאהובים עליהם גדלנו כולנו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המגדלור החדש של שי וינר

"המגדלור שלי" הוא קריאה לפעולה מעשית: הרמת העיניים בזמנים של בלבול, בחירה בשותפות על פני בדידות, ואמונה בלתי מתפשרת גם בתוך הסערה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנדי ווארש בשיר הדלקה: "נר ה' נשמת אדם"

השיר החדש בביצועו של הזמר מנדי ווארש, נולד בהשראת ביקור ב'אוהל' הקדוש של הרבי מליובאוויטש, מקום אליו נוהרים יהודים רבים ומדליקים נרות לפני תפילתם לה' במקום קדוש זה.

להאזנה ←