מקבלים את השבת האחרונה עם "תנו שבח"

עומדים אנו לקראת סיומה של שנת תשע"ז ולקראת שנת תשע"ח הבאה עלינו לטובה, אין יותר מתאים מלקבל את השבת האחרונה של השנה עם שיר מיוחד במינו "תנו שבח", אחד מתוך עשרה שירים באלבום השלישי בסדרת אלבומי "שבת המלכה" שיצא לא מכבר, עם מיטב לחניו של המלחין הדגול מאיר מרטין וידרקר ובהשתתפות מיטב הזמרים מכל גווני הקשת.

ב"תנו שבח" מארח וידרקר את הזמר אברימי רוט, שבקולו המיוחד גורם לשומעיו ולמאזינים, לפצוח בשיר ושבח לבורא העולם, על המתנה הנפלאה אותה קיבלנו ונשתדל לשמור עליה מכל משמר – השבת הקדושה.

כמו ברבים מלחניו של וידרקר גם כאן הופקד על העיבוד המוסיקלי המעבד והפסנתרן הבין-לאומי מנחם בריסטובסקי, מקהלת ידידים העולמית מלווה בקולות.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←