סינגל הבכורה של משה דוויק: למעלה

משה דוויק (29) בוגר ישיבות, למד את תורת הפיוט ורזי המקאמים עוד בהיותו צעיר והחל להופיע באירועים ישיבתיים, דינרים, היכלי תרבות ומופעי ענק לציבור הרחב שנחשף לשירה מדהימה וליכולות ווקאליות מרשימות במיוחד.

למרות בקיאותו הרבה של משה בשירה הפיוטית והחזנות על כל גווניה, במהלך האירועים הוא מבצע את כל סגנונות השירה החסידית, מזרחית וישראלית כאחד.

הקהל הרב שנוצר לדוויק במהלך השנים ברחבי הארץ והעולם, דרש ממנו להיכנס לאולפן ולהוציא אל הפועל אלבום מקורי, כשהצעד הראשון כבר כאן: למעלה, סינגל קצבי שנכתב ע"י רמי לב, הלחן של עדי לאון והעיבוד של אלירן אביטל, לצד נגנים מהשורה הראשונה שהתגייסו להפקת השיר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה כהן משיק אלבום בכורה מסקרן – "קדוש"

לאחר יותר משנה של עבודה רצופה, משה משיק את אלבום הבכורה שלו – "קדוש". לצד שמות מהחמים ביותר בתעשייה – מגיש כהן יצירה שמחזירה את המוזיקה לאותנטיות שלה.

להאזנה ←