לקראת 200 שנה לפטירת רבי נחמן: הניגון האבוד

הינדיק הפקות - הניגון האבוד

בתוכנית מבט בערוץ 1 השבוע, שודרה כתבתו של אריאל ברמן על הניגון האבוד של רבי נחמן מברסלב שהתגלה באופן פלאי לאחרונה. בתוך אוסף ניגונים אבודים שנמצאו לפני מספר חודשים בארכיון נידח באוקראינה נמצא ניגון מיוחד שהוקלט בשנת 1913. בממצא החשוב נמצאו הקלטה ותווים של הניגון ובסמוך אליהם המילים ביידיש: "הניגון שמוביל את הצדיקים לגן עדן בקבלה מרבי נחמן מברסלב".

לקראת פתיחת אירועי מאתיים שנה לפטירתו של רבי נחמן מברסלב שתחול בקרוב, צפויים בהינדיק הפקות להוציא אלבום של שירי וניגוני רבי נחמן בהפקת המעבד הנודע ר' דודי קאליש. באלבום יופיע הניגוד האבוד יחד עם שמונת השירים והניגונים האחרים המיוחסים לרבי נחמן.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

השיר שלא נתן לירון בר מנוח – בביצוע חדש

יש שירים שאוהבים מהרגע הראשון. ויש שירים שלא נותנים מנוח. זה מה שקרה לירון בר כששמע את "ודע שלעתיד" של יוסי גרין, המבוסס על דבריו של רבי נחמן מברסלב.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ממשבר להצלחה: יהונתן ישראל בסינגל חדש: “רק לעלות”

יהונתן ישראל משחרר סינגל חדש ועוצמתי בשם “רק לעלות”, אותו כתב והלחין בעצמו. בשירו החדש מביא יהונתן מסר מחזק של התמודדות, אמונה ויכולת לקום מחדש גם מתוך רגעי משבר ונפילה.

להאזנה ←