אברימי גולדשטיין מביא הביתה את הקדושים והטהורים

ידוע העניין שלאחר תפילת ערבית של שבת, שני מלאכים שומרים ומלווים את האדם עד פתח ביתו, וכאות תודה אנו מבקשים ואומרים 'וברוכים הם מלאכיך הקדושים והטהורים שעושים רצונך', אבל או אז מנצלים אנו את הזמן הכל כך יקר שלפני הקידוש ומוסיפים לבקש 'צווה למלאכיך מלאכי השרת משרתי עליון שיפקדוני ברחמים ויברכוני'.

אל החיבור הזה בדיוק נכנס הזמר אברימי גולדשטיין והיטיב לאחד את התודה והבקשה בלחן מקסים ומרגש עם המילים הללו שמוכרות בכל בית יהודי.

גולדשטיין לא הסתפק בלחן ואף צירף אליו קליפ, בו ניתן לראות את 'מקהלת ידידים העולמית' מבצעת את השיר באולפני 'זמירות', כשבין לבין ניתן לחוש את טעמה של השבת באלמנטים שונים ונעימים לעין.

כמו בכל סעודה גם כאן הקינוח הוא הליווי המדהים של אמן הגיטרה הבינלאומי אבי סינגולדה, שנתן את כל כולו למען השיר, השבת והמלאכים.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וואלדנר ומאיר אנגל מצדיעים לעמלים בתורה: "דברי ה'"

המלחין והיוצר איצי וואלדנר ומאיר אנגל מגישים דואט עוצמתי, רווי ברגש יהודי חם, עם לחן נוגע והרמוניות מרהיבות, שמצדיע ל"דור הצמא" עליו התנבא הנביא

להאזנה ←