יצחק ריס מגיש: "קול שמחה" שיר חתונות חדש!

שמונה שנים לא שמעתם אותו והנה הוא שוב נותן בראש, הזמר יצחק רייס מפתיע בסינגל שני, אותו הוא מגדיר כשיר החתונות הראשון לשנת 2018 "קול שמחה".

את המילים "עוד ישמע בהרי יהודה ובחוצות ירושלים, קול ששון ו'קול שמחה' קול חתן וקול כלה" – מכיר כל דרדק, הם הולחנו כמעט בכל סגנון אפשרי, וכאן יצחק רייס ממש ממציא את עצמו מחדש ונותן למילים הללו טעם נוסף בלחן מכובד וקצבי באותנטיות של פעם, אך עם מוסיקה עדכנית של 2018.

"קול שמחה" מגיע לעולם בעקבות תגובות חיוביות מכל קצוות הקשת אותם קיבל רייס על השיר הראשון "תפילין" שיצא לפני כשלשה חודשים, תגובות שנתנו לו דרייב להמשיך לעסוק במה שהוא כל כך אוהב ולא עסק כמה שנים טובות – המוסיקה.

כדי ש"קול שמחה" יהיה מושלם, צורפו אל המלאכה עוד כמה קולות – כמו קולה וצליליה של הגיטרה המוחזקת בידיו המדהימות של אבי סינגולדה, קולותיהם של מקהלת "קולות", נתי קוגלר שהעשיר בעיבוד קולי מקסים ועדי נתנאלי המעבד והמוסיקאי המוכשר מאולפני 'סינטי מיוזיק' שנתן את הכל.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

25 שנה של הרמוניה: לב טהור חוזרים עם פרויקט ווקאלי

הסינגל הראשון: "ובנה" (מתוך האלבום LT4), באירוח של מרדכי שפירא. עבור שפירא, מדובר בסגירת מעגל אישית, הוא גדל על השיר הזה, ושנים לאחר מכן מצא את עצמו מבצע אותו בלייב לצד שוובל באירוע בר מצווה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מוטי עויזר בגרסה ווקאלית לשיר "הדרך אליך"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע אי-הוודאות לגבי החזרה למלחמת "שאגת הארי", הזמר מוטי עויזר מגיש גרסה ווקאלית מלהיבה ללהיט שלו "הדרך אליך".

להאזנה ←