עמיחי שפיגלר משיק אלבום בכורה: הר גבוה

עמיחי שפיגלר שחרר בעבר מספר סינגלים שהתקבלו באהדה. בימים אלו הוא משיק את אלבום הביכורים שלו, המכיל אחד-עשר לחנים שחיבר והלחין במגוון סגנונות. את האלבום החדש עיבד המוזיקאי יואלי דיקמן.

אחד השירים באלבום חובר על ידי המלחין והמעבד יובל סטופל לרגל בר המצווה של עמיחי שפיגלר ובאלבום עמיחי שב ומבצע אותו לצד אחיו מתן.

באופן נדיר, שפיגלר מציע הצעה שלא ניתן לסרב לה: מורידים את האלבום או קונים מקורי ואם לא אהבתם – כספכם יוחזר לכם. "יש לי סיבה טובה להאמין שכל מי שיקשיב לאלבום יתחבר אליו מיד ולכן החלטתי להעניק 'כיסוי ביטוחי'. זה לא גימיק, זו הידיעה שמדובר במוצר מושקע ומופק היטב" – הוא אומר. עם זאת, שפיגלר מגביל את האחריות ל-30 ימים בלבד.

לחצו PLAY להאזנה לשיר הנושא מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יוסי פריד ודניאל אלישע נופלים 'ביד השם'

חיבור מסקרן יוצא לאוויר העולם. "ביד השם" דואט חדש ליוסי פריד ודניאל אלישע, שיר חדש ומרגש אותו הלחין יוסי פריד, כשעל העיבוד וההפקה המוזיקלית אמון מוישי כהנא.

להאזנה ←