סינגל חדש של יונתן רזאל: "עוד יום"

יונתן רזאל בדרך לאלבום חדש שיצא החודש (יונתן רזאל בהיכל התרבות בת"א עם התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון). מעבר לשיריו המוכרים, יונתן רזאל בחר לבצע במופע גם את שירם היפהפה של רחל שפירא ומתי כספי (במקור בביצוע גלי עטרי), "עוד יום". העיבוד לשיר מייצג את האלבום כולו, בשילוב של מוזיקה קלאסית ומוזיקה ישראלית, ושל נגינתו של רזאל בפסנתר עם תזמורת סימפונית.

רזאל מספר שכילד הוא אהב והעריך מאוד את מתי כספי שהשפיע עליו רבות, ותמיד התחבר לשיר "עוד יום" שהוא יפה במיוחד בעיניו. הוא גם מתחבר מאוד למילים ושוחח עליהן בעבר עם רחל שפירא שכתבה אותן."אני לא מרבה לבצע קאברים אבל לשיר הזה אני מתחבר מאוד, גם מוזיקלית וגם טקסטואלית", אומר יונתן רזאל ומדגיש במיוחד את המסר במילות הסיום שלו: "בציפייה לטוב", שמרגשות אותו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ישי ריבו במתנה לחג לעם ישראל – "לא לחינם"

הזמר והיוצר ישי ריבו משיק שיר חדש המלווה במסר של חיזוק לקראת חג הפסח. השיר, שנכתב והולחן על ידי ריבו, נולד מתוך תחושותיו בתקופה האחרונה ומבקש להפיח תקווה בצל המציאות הביטחונית המורכבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

המאשאפ של מוטי עויזר וצביקי נוילנדר – "יחד ננצח"

בעיצומה של מלחמת שאגת הארי ולקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה, ימים מורכבים של כאב וחרדה לצד ניסים גלויים ותחושת תקומה, הזמר מוטי עויזר ואומן הקלידים צביקי נוילנדר נכנסו אל האולפן.

להאזנה ←