מישל פרדס בשיר חדש למוצ"ש: במוצאי יום מנוחה

מישל פרדס משחרר שיר נוסף, מתוך אלבום חדש שבדרך – במוצאי יום מנוחה, גם בשיר זה, הלחן שלו והעיבוד של נסיך הגיטרה אבי סינגולדה. האחרון הפיק את שני האלבומים הראשונים, העבודה המשותפת על המוזיקה הניבה קשר טוב שממשיך לעבר האלבום החדש.

המבטא הבלגי מתפרץ והלב יהודי הטוב בא לידי ביטוי בכל צליל מחדש. פרדס ממשיך לייצר שירים יהודיים בעלי ניחוח חסידי אירופאי, אחרים יכנו את הסגנון המוזיקה "חסידיק סופט רוק". בשנים האחרונות הקים פרדס את ביתו בירושלים, הנשמה כאן והתווים עוד שם.

בעשור האחרון, התמקד בפרדס באומנות יהודית: הוא הקים ממשקים בין האומנים היוצרים וקהל בינלאומי המתעניין בציורים ואומנות יהודית. גם אחרי שחזר למוזיקה

השיר הראשון בסבב הזה היה "שלום עליכם", פרדס מתכוון לשחרר שיר חדש בכל שלושה חודשים, בינתיים הוא עומד באתגר.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←