השיר שנגנז יוצא לאור בעיבוד חדש: 'והכל טוב'

את המילים שמופיעות בספר התניא, באגרת הקודש פרק י"א יודע כל חסיד חב"ד ישר והפוך, והזמר יוני שלמה שעלה לארץ לפני תקופה קצרה החליט להנגיש אותם לכלל הציבור.

לפני כמה שנים ישב יוני עם המלחין והמעבד משה לאופר ולאחר כמה סקיצות נולד השיר "והכל טוב", לאחר תקופה קצרה השיר הוקלט ברמה מאוד גבוהה בעיבוד אותנטי שהתאים לימים של אז – עם נגנים וכלים חיים באולפן, אך יד ההשגחה כיוונה אחרת ומשום מה השיר לא יצא.

בימים אלו חבק יוני תאומות שנולדו לו בשעה טובה ומוצלחת, ולרגל השמחה חזר יוני אל האולפן ניער את האבק מהלחן, וניגש עם "והכל טוב" אל אמן הקלידים המלחין והמעבד שמואל יפת שנתן למילים היפות והמעודדות הללו עיבוד עדכני שבלי ספק לוקח את "והכל טוב" למקום אחר ושונה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

סינגל שני לאבירם שוקרון: "הלוואי הייתי"

השיר, שיוצא בתזמון מושלם לקראת חודש אלול – זמן של התבוננות פנימה וחשבון נפש, ומביא לידי ביטוי את השאיפה של כולנו בעת הזאת להיות "גרסה טובה יותר ומשופרת של עצמנו", כפי שמסביר שוקרון

להאזנה ←
שירים חסידיים

דניאל אלישע מציג: תפנית בעלילה "היסוד של ר' שלמה"

שיר שמתחיל באווירה מוכרת, כזו שעוטפת אותך בשקט ובחום. ואז, משהו מתהפך – בין צלילי הפזמון מסתתר משפט קטן שישנה את חייך. מילים, לחן והפקה מוסיקלית: אבי שפרונג, בהשראת הרב שלמה קרליבך ע"ה.

להאזנה ←