הרב יואל רוט שר לגאולה בניגון התעוררות רווי כיסופים

מי שעד היום בחר לעמוד מאחורי הלחן ולא לעמוד בפרונט, תוך שהוא חתום על כמה וכמה לחנים מוצלחים, ביניהם "טוב להודות להשם" שבוצע על ידי ילד הפלא ארי רייך ומקהלת 'מלכות' ו"רחם בחסדיך" שבוצע על ידי מוטי ויזל, נוטל לראשונה את תפקיד הביצוע ללחן חדש מפרי לחניו.

שבוע לאחר צום תשעה באב, במהלכו בכו בכל העולם היהודי מרה את חורבן בית המקדש, משחרר הרב יואל רוט מירושלים את "ניגון הגאולה" – ניגון התעוררות וכיסופים לבורא עולם ולביאת גואל צדק ובניין בית המקדש, אותו הלחין.

אל הרב רוט חבר המוסיקאי יענקי ברוין להשלמת המלאכה המוסיקאלית, משלב העיבוד המוסיקאלי והקלידים ועד להקלטות והמיקס.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←