'שנה טובה' – השיר החדש של שדרני 'קול חי מיוזיק'

הפרויקט המוסיקלי שיסגור לכם שנה טובה: יהודה דים, ירון בר, אפרים קמיסר, גיל ישראלוב, אלי קליין, נפתלי קמפה, אלי פרידמן וארז שמואלי – חברו יחדיו להפקה מוזיקלית ענקית. שמונה אמנים, שמלבד היותם אמנים, הם גם שדרני 'קול חי מיוזיק', ערוץ המוזיקה הייחודי מסוגו בעולם היהודי מבית 'קול חי. הערוץ משדר בתדר 102.5FM משבע בבוקר עד שבע בערב – את טובי הלהיטים במוזיקה החסידית לדורותיה.

לקראת ראש השנה, בחרו ב"קול חי מיוזיק" לאחל לעם ישראל שנה טובה, בדרך המקורית ביותר. שיר חדש שכתב והלחין אלי קליין, עובד והופק ע"י אלי קליין ואיצי ברי והוקלט ע"י האמנים השדרנים.

"השיר נולד כחלק מהרעיון לשלב בין שדרי התחנה, למאזינים", מספר ישראל שלמה אזולאי מנהל 'קול חי מיוזיק'. "בלוח זמנים יחסית צפוף הפקנו את אחד השירים היפים של השנה, שכבר משמיעה ראשונה השיר נקלט באוזן. לא פשוט לרכז כל כך הרבה משתתפים לשיר אחד ולצילומים של קליפ, אבל התוצאה הסופית בהחלט שווה את המאמץ וההשקעה. אין דרך מהנה ומשמחת יותר לסיים איתה את השנה החולפת ולהתחיל את השנה הבאה עלינו לטובה".

אבי רוזן, מנכ"ל 'קול חי': "ככלי התקשורת המוביל בס"ד בציבור החרדי,  לא רק בתחום החדשות והאקטואליה, אנחנו שמחים להיות מובילים ופורצי דרך גם בתחום המוסיקה החסידית והיהודית, זאת באמצעות הערוץ הנוסף שלנו 'קול חי מיוזיק'. בקרוב צפויים בעז"ה חידושים נוספים לחובבי המוזיקה".

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרשי אייזנבך מקדים שלום לכל אדם!

רגע אחרי החגים, עם פתיחתה של עונת החורף, משחרר הרשי אייזנבך שיר פאנקי וקצבי חדש, בליווי קליפ צבעוני ומסקרן המציג את סדר יומו הגדוש, כשבין הקלטה לחתונה ובין שידור להופעה הוא לא שוכח להקדים שלום לכל אדם!

להאזנה ←
שירים חסידיים

חוזרים לבראשית: מני דיסקינד משיק סינגל חדש – "ניחוח קדם"

עם פתיחת מעגל השנה וערב שבת פרשת בראשית, משיק היוצר מני דיסקינד סינגל חדש ומרגש בשם "ניחוח קדם". בתקופה שבה הלב מבקש עוגן, היצירה החדשה לוקחת את המאזין למסע שורשי

להאזנה ←
שירים חסידיים

זמר חדש, שיר חדש: אלעזר יפרח – "אבי נתן"

כשהשיר הגיע למפיק מאור שושן, הוא אמר שהשיר צריך פזמון חדש. זמן קצר אחר כך השתתף יפרח בערב תפילה לשובו של אבינתן אור מהשבי, ערב שעסק בדיוק באותן נקודות של עם אחד וסיפור משותף.

להאזנה ←