משמרים את המסורת: קונצרט ראשון של 'יובל' תשע"ט

חודשים ספורים לאחר פטירתו של מחיה החזנות, הד"ר מרדכי סובול, וב"יובל" ממשיכים עם סדרת הקונצרטים – לזכרו של ד"ר סובול.

בקונצרט שיתקיים השבוע, תחל עונת המנויים של 'יובל' לשנת תשע"ט, תחת הכותרת "ממשיכים עם החזון – משמרים את המסורת", כאשר מי שימלא את מקום הד"ר בניצוח על החזנים הוא בנו, המוסיקאי הנודע אופיר סובול.

הקונצרט יתקיים ביום רביעי הקרוב, י"א בטבת, 19.12.18 בשעה 20:00 בערב.

בקונצרט המבטיח, הראשון בסדרת המנויים של "יובל" לשנה זו, יופיעו החזנים שי אברמסון, נתנאל הרשטיק, יעקב למר ואברמי רוט. הקונצרט ייערך הפעם תחת הכותרת של תפילות וזמירות לשבת ובקונצרט יבuצעו קטעים הקשורים לתפילות וזמירות השבת.

הקונצרט יתקיים בליווי סימפונט רעננה ומקהלת החזנים "יובל", בניהולו המוסיקלי ובניצוחו של אופיר סובול.

לפרטים והזמנת כרטיסים: "יובל", טל' 03-5799550 או 03-5707479, או באתר: https://tic.li/9O8DoxO

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←