סינגל חדש למוסיקאי והטנור ניסים ברוך – "אדון עולם"

סינגל חדש העונה לשם "אדון עולם" אותו מבצע ניסים ברוך בקולו הטנור-לירי, מציג סגנון אחר ומעניין ומהווה המשך ל"טיפות של אור" – האלבום הקודם שלו.

ברוך, בן 58 ותושב ירושלים נחשב לאחד מהמורים המובילים בישראל לפיתוח קול, ובין תלמידיו חזנים וזמרים מוכרים. זמר אופרה בעל קול ייחודי, הוא מייסדה ומנצחה של מקהלת החזנים "גשר המיתרים".

לפני כשמונה-עשרה שנה עלה מצרפת לישראל, במסירות נפש ומתוך אהבה לארץ הקודש. בין היתר הפיק ניסים ברוך אלבום חזנות שזכה לתשבחות מחזנים בכל רחבי תבל ביניהם גדול החזנים החזן משה שטרן.

ששה אלבומים שחרר נסים ברוך עד עתה. כל אחד מהם בסגנון אחר. הוא נשוי לפסנתרנית העולמית אלכסנדרה ברוך והיא תורמת את כישוריה גם בסינגל החדש בנגינה ובמלאכת העיבוד לצידו של ג'ף הורוויץ שעיבד את התפקידים לתופים וגיטרה בס. המיקס משותף לג'ף וניסים ברוך והוקלט באולפן הפרטי של ברוך.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יענקי רוטשילד בסינגל חדש – טוב התורה

לקראת חג השבועות, יענקי רוטשילד מלונדון משחרר סינגל חדש ומרגש המבוסס על מילותיו הנצחיות של האור החיים הקדוש, "אם היו בני אדם מרגישים במתיקות ועריבות טוב התורה".

להאזנה ←
שירים חסידיים

מתי שריקי חדש: "מזמור לתודה"

הזמר והיוצר מתי שריקי משחרר את הסינגל החדש שלו "מזמור לתודה" – יצירה שנולדה מתוך תקופת המלחמה, ממקום אישי ואמיתי

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומוישה ברדוגו ושימי יונייב בשיתוף פעולה מוזיקלי

לקראת חג מתן תורה, הזמר החסידי האנרגטי והאהוב אברומוישה ברדוגו משיק פרויקט מוזיקלי "תורה זיץ", יחד עם המאסטרו שימי יונייב – שעיבד והפיק מוזיקלית ואף הצטרף בשירה.

להאזנה ←