סינגל הבכורה של שלמה אשר – "חמישה קולות"

מזה 6 שנים הוא מזמר ומרקיד את הקהל ברחבות הריקודים, בחתונות והיכלי הישיבות. כעת, מצא לו שלמה אשר זמן בשלושת שבועות 'בין המצרים' להיכנס לאולפן ולהקליט סינגל בכורה.

מאחורי השיר עומד מפגש בין שלמה אשר לזוכה השני בתחרות 'המלחינים' של רדיו 'קול חי', יהודה יחזקאל, שהשמיע לאשר את לחנו "חמישה קולות".

כעת כאמור, רואה השיר אור, בעיבודו המוסיקלית של עדי נתנאלי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

יעקב רוטבלט, יאיר כהן ו'ידידים' בסינגל חדש: זה לזה

"זה לזה" הוא שיר חסידי שהולחן לכבוד אירוע התרמה יוקרתי לארגון החסד "עזר מציון", המבוסס על דבריו הקדושים של המגיד מקוז'ניץ זצ"ל.  הטקסט נושא מסר עוצמתי של אחדות וערבות הדדית

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי מירסקי ממשיך את המסע: "מחשבות"

לאחר הפתיחה הקצבית עם “טאטע”, מגיע “מחשבות” סינגל קליפ חדש ועמוק. עם מילים שכתב והלחין קובי מירסקי בעצמו בגיל 17, דיאלוג פנימי של בלבול וחיפוש משמעות – עד לרגע של הארה “יהודי, אני יהודי”.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

דניאל יטיב בגרסת LIVE – "אתה פה איתי"

השיר זכה להצלחה גדולה וכעת, הוא יוצא בביצוע מתוך הופעה חיה שהתקיימה בבנייני האומה. המילים של דניאל, הלחן משותף יחד עם מאור שושן. ההפקה המוזיקלית בגרסת ההופעה של אהרלה נחשוני.

להאזנה ←