גלרייה: המופע המרכזי 25 שנה לקרליבך בירושלים

אלפים השתתפו במופע השנתי לציון 25 שנים לפטירתו של ר' שלמה קרליבך ז"ל בהפקה ייחודית משיריו. במעמד ראש העיר מר משה ליאון, חבר מועצת העיר אריה קינג, מנהל המחלקה למורשת ישראל יהודה נפתלי ועוד.

בזה אחר זה עלו אמני קרליבך הפופלארים מהעבר וההווה:
יהודה כ"ץ, חיים דוד סרצ'יק, אהרן רזאל, חיזקי סופר, ביני לנדאו, יצחק מאיר, ישראל נחמן תורג'מן, אברומי וינברג, דביר שפיגל, זלמן שטוב, בנימין שטיינברג, וה"שיליצים", בליווי המוזיקלי של להקת "רוח צפונית", וקטעי וידאו ארט של קרליבך על מסכי לד צורניים שעוצבו במיוחד לאירוע ע"י חברת מדיה פרו.

הכרטיסים האחרונים שנותרו למופע הוקצו לפי בקשת ראש העיר עבור תושבי הדרום והעוטף שהגיעו להפוגה של שמחה בעיר הבירה.

המופע התקיים בהפקת מתי גולדשטיין, ובהנחיית ארנון יהל.

גלריית תמונות. צילומים: חיים טויטו

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

"הכל קול 2" לחניו של ר' חזקי וייס, בהפקה ווקאלית

לאחר הצלחת האלבום הראשון, מגיש מוישי רוט פרק נוסף בסדרת "הכל קול" – 'אלבום EP' של גדולי הזמר החסידי, עם מיטב לחניו הידועים של ר' חזקי וייס. על העיבודים: מורדי ויינסטיין ויונתן שטרן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי מבקש בווקאלית: "תנו לחיות בשקט"

בעיצומם של ימי ספירת העומר ועל רקע הימים שאנו חווים, הזמר והיוצר יוסף עבאדי שר "תנו לחיות בשקט יד של ילד מבקשת… חלום של כל אדם…" בגרסה הווקאלית לשירו "בדרך אל האור" שיוצאת כעת.

להאזנה ←