גלרייה: המופע המרכזי 25 שנה לקרליבך בירושלים

אלפים השתתפו במופע השנתי לציון 25 שנים לפטירתו של ר' שלמה קרליבך ז"ל בהפקה ייחודית משיריו. במעמד ראש העיר מר משה ליאון, חבר מועצת העיר אריה קינג, מנהל המחלקה למורשת ישראל יהודה נפתלי ועוד.

בזה אחר זה עלו אמני קרליבך הפופלארים מהעבר וההווה:
יהודה כ"ץ, חיים דוד סרצ'יק, אהרן רזאל, חיזקי סופר, ביני לנדאו, יצחק מאיר, ישראל נחמן תורג'מן, אברומי וינברג, דביר שפיגל, זלמן שטוב, בנימין שטיינברג, וה"שיליצים", בליווי המוזיקלי של להקת "רוח צפונית", וקטעי וידאו ארט של קרליבך על מסכי לד צורניים שעוצבו במיוחד לאירוע ע"י חברת מדיה פרו.

הכרטיסים האחרונים שנותרו למופע הוקצו לפי בקשת ראש העיר עבור תושבי הדרום והעוטף שהגיעו להפוגה של שמחה בעיר הבירה.

המופע התקיים בהפקת מתי גולדשטיין, ובהנחיית ארנון יהל.

גלריית תמונות. צילומים: חיים טויטו

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אותיות מלמדות אמונה – אהרן רזאל ואריאל זילבר בדואט

המוזיקאי אהרן רזאל מארח את אריאל זילבר לסינגל חדש, המבוסס על מילותיו של הרב יצחק גינזבורג. השיר החדש, "אותיות מלמדות אמונה", הופך את אותיות לשון הקודש לצידה רוחנית לדרך עבור ילדי ישראל

להאזנה ←