האתגר של אברהם פריד: שבורי לב של חנן בן ארי

האתגר המוזיקלי שכולם מדברים עליו, בוצע. שבורי לב, גרסתו של אברהם פריד לשיר המרגש והמצויין של חנן בן ארי, הוקלטה.

"לפני 4 שנים פגשתי לראשונה את חנן בן ארי", מספר אברהם פריד. "חברים הציעו שאארח אותו במופע הקיץ שלי בבריכת הסולטן. לא היינו זקוקים ליותר מכמה רגעים, כדי להרגיש בחיבור הנשמות.


חנן סיפר לי שגדל על השירים שלי ואני סיפרתי לו שאני אוהב כל שיר שמתחיל במילה 'אמא', אבל השיר 'אמא אם הייתי יכול', מביא אותי לידי דמעות. מאז, שמחתי על כל הזדמנות שהיתה לי, לשוב ולארח אותו. האנרגיות שהוא מביא איתו לבמה, סוחפות את כל מי שנמצא מסביבו".


"לפני כמה ימים קיבלתי סרטון מחנן שיש לו חלום, שאבצע את שירו 'שבורי לב'. הוא סיפר שם, שכשכתב והלחין את השיר, דמיין שאני מבצע אותו. היות ו'אין מסרבין לגדול', נכנסתי למחרת לאולפן והרי הביצוע שלי לפניכם…" 

על ההפקה המוזיקלית לביצוע הזה של "שבורי לב", חתום כמו תמיד, מנהלו המוזיקלי, יובל סטופל

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←